nieuws

8 prachtige interieurs van ’s werelds bekendste gebouwen

Iedereen kent het Sydney Opera House of de Taj Mahal. Maar hoe die gebouwen er vanbinnen uitzien weten maar een paar mensen onder ons. Het interieur van deze gebouwen is adembenemend! En dat willen we u niet onthouden! Ontdek hier 8 prachtige interieurs!

Sydney Opera House
Wie ooit al eens in het Sydney Opera House is geweest weet ongetwijfeld dat het mooiste van de inkomhal het paarse tapijt is. Het is een streling voor het oog.

Sagrada Familia
Een gebouw wat dichter bij huis en heel populair is bij de toeristen. Het is echt prachtig! De gekleurde ramen laten de kerk helemaal tot leven komen!

The Gherkin
De meest bekende toren van Londen, The Gherkin. Strak, clean en heel modern. Perfect passend in onze hedendaagse woningstijl.

Nauschweinstein kasteel
Het Nauschweinstein kasteel in Beieren, Duitsland. Een kasteel uit een sprookje met mozaïekvloer uit de duizend.

Buckingham Palace
Dat de Britse Royals veel rijkdom bezitten is geen geheim. Het interieur van Buckingham Palace is dan ook een plek waar je mond van open valt zoals deze eetzaal.

Het Reichstag
Wie het Duitse parlement wil bezoeken kan dit als er geen zitting is. En het lijkt ons absoluut de moeite aangezien de inkomhal ons helemaal omver heeft geblazen.

Royal Pavilion
Het Royal Pavilion in Brighton komt uit de tijd waar er graag gestoeft werd met rijkdom. Gigantische lusters hangen aan het plafond en de vloer is gemaakt uit tapijt met grote tekeningen. Een werk waar heel veel tijd heeft ingekropen!

Burj Al Arab
Wie veel geld heeft kan het met z’n eigen ogen zien, maar dit is de binnenkant van de Burj Al Arab in Dubai. Het komt precies uit een film maar het is wel degelijk echt!

bron: telegraph.co.uk