nieuws

5 x marmer in je huis

Marmer werd de laatste jaren vaak als kitsch beschouwd. Maar dat is helemaal verleden tijd, want heel wat jonge koppels hebben graag een marmeren plekje in hun huis of appartement. Naast marmeraccenten zijn ook marmer muren en vloeren weer heel erg in trek. Wij laten in vijf kamers zien wat je kan doen met marmer!

Badkamer

De meest voorkomende kamer waar je marmer kan vinden is in de badkamer. Heel wat mensen willen van hun badkamer een design badkamer maken. Een marmeren muur of vloer, de douche in marmer of zelfs maar een klein accentje met marmer geven je badkamer al snel een wauw gevoel.

 

Slaapkamer
Een slaapkamer moet een kamer van rust zijn. Toch geeft die marmeren muur je kamer een opvallende maar rustige sfeer. Wij zijn fan!

 

Keuken
Een plek waar iedereen dagelijks heel veel tijd doorbrengt is de keuken. Tegenwoordig zijn design en functionaliteit in de keuken even belangrijk. Een marmeren vloer brengt wat leven in de brouwerij. Wie liever voor een effen vloer gaat kan met een marmeren muur ook weg. Het geeft meteen een meerwaarde aan je kasten!

     

Hal
De hal geeft  de eerste indruk voor mensen die de eerste keer bij jou thuis langskomen. De hal moet dan bijgevolg meteen de puntjes op de ‘i’ hebben. Met marmer creëer jij een chique gevoel waar mensen gegarandeerd van achterover vallen!

   

Woonkamer
Muren worden maar al te vaak gebruikt als accentpunt in de woonkamer. Maar draai het eens om! Laat je vloer spreken! En hoe kan dit beter dan met marmer? Je vloer valt op en heeft toch nog dat tikkeltje zachtheid in zich zitten.

     

Ben jij ook wild van marmer? Kom eens kijken naar onze collectie tijdens onze opendeurdagen!

Foto’s: Pinterest.