Binnenkijken in het huis van
Kate en Pippa Middleton

Kate Middleton, de alom bekende wederhelft van Prins William, heeft nog samen met haar zus, de vrouw met de mooiste derrière Pippa, het huis gedeeld. Zonder ouders weliswaar. Kate en Pippa Middleton staan ondertussen op eigen benen, maar het huis dat ze samen deelden in Londen staat nu te koop. De ideale gelegenheid om eens even binnen te kijken.

Een typisch Brits huis, zo kan je deze woning van de Middletons wel noemen! De mooie grote ramen in combinatie met de klassieke zwarte inkomdeur geven meteen een uitnodigend gevoel.

Het interieur geeft een neutrale en zachte indruk. De living heeft lichte kleuren waardoor het een ruimte van rust is. Ze hebben wel een leuke eyecatcher voorzien door er een felrode zetel in te plaatsen! Het maakt de living gezellig, comfortabel en ontspannend!

De eetkamer werd aangekleed in een wat ouderwetse, maar daarom niet minder mooie, stijl. De tafel is absoluut het middelpunt van de belangstelling! Daarrond zien we een grote buffetkast die leuk is ingericht zodat de kamer leefbaar en gezellig wordt. De beige keramische vloer wordt bijna helemaal bedekt door het tapijt onder de tafel.

De keuken ziet er klein maar comfy uit! Iets wat we misschien toch niet verwacht hadden? Maar hé, meer hebben 2 vrouwen niet nodig! De keuken is in ieder geval praktisch! Let ook op de leuke wandtegeltjes! Die zijn tegenwoordig in heel wat kleuren beschikbaar!

De slaapkamers zijn sober ingericht. Maar meer hoeft dit ook niet te zijn want het dient om te slapen, niet om feestjes in te houden! Ook hier komt deze beige vloer terug!

De badkamer is dan weer wel wat chiquer! Ze werd bijna helemaal betegeld met beige/gouden marmer en is voorzien van een bad, douche en toilet! All-in-one dus!

De woning is ruim maar heel huiselijk ingericht! Ideaal voor twee jonge vrouwen om hun eigen weg te gaan! Wie graag nog een stekje in Londen koopt is misschien wel geïnteresseerd in dit huis! Voor 2,2 miljoen euro is het van jou. Snel zijn is de boodschap!

Bron: hln.be