Binnenkijken bij:
Koen Wauters en Valerie De Booser

Afgelopen zomer kondigden zanger Koen Wauters en zijn vrouw Valerie De Booser aan dat ze het rustige Heffen verlieten voor een nieuwe woning aan de Gentse rand. Ondertussen staat hun oude woning te koop dus wij gaan eens even binnenkijken!

Heffen, een deelgemeente van de stad Mechelen, is jaren de thuisbasis geweest van Koen Wauters en Valerie De Booser. In dit aangename dorpje groeiden ook hun kinderen, Zita (14) en Nono (12) op. Het exclusieve landgoed staat nu te koop en wij zijn verbluft door dit prachtige huis!

Het exterieur

Wie voor de woning staat is meteen onder de indruk. Dit landhuis is een prachtig staaltje architectuur want de hoevestijl wordt hier naar een heel ander niveau getild! Het perceel is maar liefst 32.003 m2 groot, waarvan 600 m2 bewoonbare oppervlakte. Het huis telt 5 slaap- en badkamers, ideaal dus voor grote gezinnen.

Van pottenkijkers geen last want het domein is helemaal omheind en wie binnen wil zal eerst door de toegangspoort moeten geraken. Voor je aan het huis komt moet je een lange oprijlaan volgen die recht uit de films komt! Het huis ligt ook helemaal in het groen. Er zijn ontelbaar veel bloemperken, vijvers, terrassen, bomen en grote grasperken! Om helemaal te relaxen na een zware dag!

Het interieur

Wat opvalt aan het interieur is dat het in een heel landelijke stijl is gegoten. De natuur wordt naar binnen getrokken want hout is het nummer 1 materiaal dat hier wordt gebruikt! In verschillende ruimtes zien we parket terugkomen. Niet zomaar parket, maar een met heel wat structuur en noesten wat de woning nog meer karakter geeft! Het zorgt voor een warme en genegen sfeer in de slaapkamers en woonkamers. De houten plafonds en balken maken het interieur helemaal af!

De spatwanden in de keuken zijn betegeld met leuke witte vierkante tegeltjes. Dat past perfect bij deze landelijke stijl! De keuken is ook gigantisch, dus er kan naar hartenlust gekookt worden!

De grote ramen en veranda in de woning zorgen ervoor dat je altijd zicht hebt op de tuin! Heel aangenaam om ’s morgens wakker te worden of ’s avonds te eten!

Extra’s

Deze woning heeft ook nog leuke extra’s te bieden! Zo zijn er maar liefst 4 openhaarden! Gezelligheid troef in de winter! Wie bijvoorbeeld paarden heeft kan hier zeker ook terecht want er is een afgesloten stuk op het domein speciaal voor dieren!

Over de vraagprijs is niets geweten maar voor wie dus graag in het rustige Heffen wil wonen in een prachtig landhuis is dit een perfecte match!

Bron: hln.be