Binnenkijken bij:
Bradley Cooper

Dat Bradley Cooper niet van het grote witte doek weg te slagen is, is wel heel duidelijk. Samen met Lady Gaga schittert hij in de film ‘A Star is Born’. En om dat te vieren heeft hij een ‘huisje’ gekocht in New York! Laten we eens even binnenkijken!

Het stulpje kostte Cooper 11,7 miljoen euro en ligt in Greenwich Village, New York. Langs de buitenkant ziet het huis er nog redelijk bescheiden uit maar als je de binnenkant ziet valt je mond werkelijk open!

Op de vloer spotten we een trend die bijna in het hele huis te vinden is: parket! In de ene kamer al wat donkerder dan de andere kamer maar over het algemeen heel mooi afgewerkt en perfect passen in de stijl! Het leuke aan deze parket is dat hij een ‘versleten’ indruk geeft. Je ziet dus dat er in het huis geleefd wordt. Bovendien maakt het de woning gezellig en warm!

Badkamer

De badkamers zijn stijlvol ingericht! Een grijze betonlook-tegel tegen de muur en mozaïek in de douche! Een goede combinatie want een badkamer mag wel wat afwisseling hebben! Dat zorgt voor meer sfeer! Bovendien zorgt de gespikkelde print op de tegels ervoor dat vuil niet heel goed zichtbaar is. Ideaal qua onderhoud dus!

Heb jij ook inspiratie gekregen van Bradley Cooper zijn woning? Kom dan gerust eens langs in onze showroom! We helpen je graag met jouw interieur ideeën!